Zh-hans:第一方审计

From BCMpedia. A Wiki Glossary for Business Continuity Management (BCM) and Disaster Recovery (DR).
Jump to: navigation, search
1. First Party Audit 第一方审计是指组织出于内部管理的目的而进行的自我审计。

注:在SS540或BS25999审计中,内部审计指第一方审计,组织出于内部管理的目的使用内部的第一方审计进行自我审计。这种审计不一定必须在组织内部实施,因为它也可以由一个外部组织来执行。使用内部审计的目的是声明组织的运营符合标准,这就是所谓的“自我声明”。


BCMBoK Competency Level
BCMBoK 7: Program Management CL 3A: Advanced (BCM Audit)

(Source: Business Continuity Management Institute - BCM Institute)